Rólunk

 

A medenceszerek.hu webáruház azzal a céllal jött létre, hogy kiváló minőségű termékekkel szolgálja ki vásárlóit, partnereit. Ingyenes* házhozszállítással igyekszünk minden beszerzési és egyéb járulékos teendőt levenni megrendelőink válláról, így téve a lehető legkényelmesebbé számukra medencéjük használatát. Ön kényelmesen rendel otthonról, munkahelyéről, a karosszékből vagy akár a medence partjáról, mi pedig 1 munkanapon belül kiszállítjuk Magyarország területén belül bárhová. Ön csak nyugodtan várja a futárt, nem kell autózni érte, nem pazarolja idejét,  nem kell cipekedni a sokszor nehéz vödröket, csomagokat.

Üzletpolitikánk fő pillérei Ügyfeleink körültekintő, udvarias kiszolgálása, a megrendelések pontos és gyors teljesítése. Átlagos kiszállítási idő áruházunkból mindössze 1 munkanap!

Célunk, hogy Ön is elégedett és visszajáró vásárlónk legyen, aki minden tekintetben támaszkodhat ránk. Forduljon hozzánk, legyen szó akár medencéjével kapcsolatos vegyszerek és eszközök beszerzéséről, akár vízkezeléssel kapcsolatos kérdéseiről.

 

Üdvözlettel,

medenceszerek.hu

 

 

 

 

*:A Szállítási feltételeknél ismertetett feltételekkel.